Kjeldahl protein azotu tayin cihazımız kurulmuştur..

6 Mart, 10:20

KJELDAHL yöntemi  gıda üretimi, hayvan yemi üretimi ve çevresel analizlerde kalite kontrol kısmın da birçok alanda kullanılan  kanıtlanmış etkin bir yöntemdir.
Gıda ve Yem Protein tayini
Yem veya yem maddeleri protein tayini
(ayçiçeği, mısır, arpa, buğday ...)
Gıda ve içecek protein tayini,
• Süt
• Et
• Un
• Makarna
• Bira
• Çerezler
• Sosis

DESTİLASYON ÜNİTESİ
                                                                                                         
Kjeldahl azot protein tayin cihazı programlanabilir mikro proses kontrollüdür
Cihazın ekranı LCD olup gösterge alfa numerik ve tuşları dokunmatiktir
Kjeldahl azot protein tayin cihazı uyarı mesajları vererek kullanıcıyı uyarır
Kjeldahl azot protein tayin cihazı tüp haznesi 100 ml,300 ml ve 800 ml lik tüpler ile çalışmaya uygundur.
Buhar jeneratöründe su olup olmadığını cihaz kullanıcıya bildirir.
Destilasyon süresi 0-200 dakika arasında ayarlanabilir
Eklenecek alkali miktarı ayarlanabilir
Buhar jeneratörü 1100 Watt gücündedir 
Cihazın ön kısmı şeffaf plexyglass malzemeden imal edilmiştir.
Kjeldahl azot protein tayin cihazının su tüketimi ise 3 Litre /dakikadır
Cihaz aksesuarları ile kompledir
220 V 50 Hz ile çalışır.

YAŞ YAKMA ÜNİTESİ

Cihazın dış gövdesi paslanmaz çelikten üretilmiştir ve ısı yalıtımlıdır. 
Kjeldahl azot protein tayin cihazı aynı anda 4-6-8-12-20 farklı numune ile çalıştırılabilir. 
Cihaz elektronik termostata sahiptir. Çalışma sıcaklığı 450ºC‘ye kadar ayarlanabilir. 
Yakma tüplerinin üstünde yekpare gaz tahliye sistemi bulunmaktadır. 
Çalışma alanı sıcaklığı, dijital gösterge üzerinden izlenebilir ve program kayıt özelliği bulunmaktadır. 
Kjeldahl azot protein tayin cihazı 50 mm çapında 100,300 ve 800 ml’lik yakma tüpleri ile çalışmaktadır.
Cihazın çalışma voltajı 220 Volt , hızı ise 50 Hz kadardır.

DESTİLASYON ÜNİTESİ

YAŞ YAKMA ÜNİTESİ